Přeskočit na obsah

Tepelná čerpadla nás baví

Tepelné čerpadlo Sinclair
Tepelné čerpadlo Sinclair

Tepelné čerpadlo jako č.1

Jak jsi tepelné čerpadlo stojí v porovnání s plynem a nebo uhlím? Tepelná čerpadla jsou a budou nejlepší alternativou k doposud zajímavému plynu. O elektrokotli ani nemluvě. Plyn čeká v Evropě ale nyní velká změna. Uvažovat dnes například o kotli na uhlí už nedává smysl, ať už z ekonomického nebo ekologického hlediska. A to zcela pomíjíme fakt, že tepelné čerpadlo „žije svým životem“, nepotřebuje od vás skoro nic. Takový kotel na uhlí už potřebuje čistit kouřovod, spalinové cesty, několikrát týdně přikládat a odnášet popel.

Zajímají vás praktické otázky kolem spotřeby, údržby atp.? Rádi Vám pošleme kontakt na naše zákazníky, kteří souhlasili s tím, že nezávisle poradí.

Naše služby pokrývají Karlovarský, Ústecký a Středočeský kraj, ale neváhejte se ozvat i odjinud. Minimálně budete mít další nabídku.

.

Jakou značku zvolit?

Naše zkušenost říká, že značka je jen polovina úspěchu. Druhou částí je vybrat správný model a výkon. S tím vším vám pomůžeme, máme zkušenosti o které se neváháme zdarma dělit. Zatím se nám to navíc pokaždé vyplatilo. Neváhejte nám zavolat nebo napsat. Nejčastěji montujeme Haier, Sinclair, Daikin a Toshibu. Umíme ale mnohem víc značek, protože základní systém je vždy stejný.

Zajímá vás více?

www.kklima.cz/souhlas-se-zpracovanim-osobnich-udaju